Wysłany: 2010-03-12, 22:35 (pozytywnie rozpatrzone)Bkg na Admina
siemka gram u was jako . no juz troche u was przegralem lat mam 24 niedlugo 15zl dajcie nr konta to przleje mam stema i gram dosyc sporo czekam na odp aha to moj nr gg
2719583
Nick: Bkg ( gram obecnie na . )
Steam ID: 715 STEAM_0:0:19272792
Jak długo grasz w CS'a: od cs 1.0 z przerwami
Jak długo grasz na naszych serwerach: nie mam pojecia ale z tydzien juz napewno i podoba mi sie.
Ile grasz dziennie w CS'a: nie wiem ile gram dokladnie ale troche gram
Znajomość regulaminów: przeczytalem i jest ok
Posiadasz mikrofon: tak mam
Doświadczenie: w csa gram od bardzo dawna nie wiem juz ile ale traktuje to jako zabawe czasami mixy czasami zm_mod
Dlaczego ty?: dlaczego ja nie wiem bo chce zeby na waszym serwie byl porzadek i 0 graczy przez ktorych gra nie sprawia przyjemnosci tylko czlowiek sie denerwuje bo jest wyzywany itd itp.
jesli chodzi jeszcze o ten czas to roznie to bywa pracuje na 3zmiany 6/14 14/22 22/6 wiec gram albo przed albo po pracy ale jest tez real wiec czasami wcale nie gram ale to chyba kazdy normalny czlowiek tak ma w weekendy sporo siedze
POZDRAWIAM BKG
Do pana na NIE a gdzie sie mam wypowiadac ?? ja chce pilnowac porzadku na serwie i zeby gralo sie wszystkim fajnie a nie pisac na forum zeby mnie poznac mozemy popisac na gadu poza tym liczba postów nie jest obowiazkowa z tego co doczytalem a spamowac nie mam zamiaru to raz bo nie jestem dzieckiem ktore pisze byle co zeby nabic duzo postów wypowiem sie w tematach ktore mnie moga zainteresowac ale jakis nowych a nie starych do ktorych malo kto zaglada
Wczoraj u was gralem i zauwazylem wiadomosc ze potrzebujecie adminów no to pytam co mam zrobic odp " zalogowac sie na www.cs-garfild.pl " i tak zrobilem napisalem co mialem
wiec teraz czekam na odp a na poznanie sie bedzie chyba czas a czy macie obawy ze uzywal bym Admina nie tak jak mam chyba jest pytanie czy zapoznalem sie z regulaminem odpowiedzialem ze tak wiec musze sie stosowac do zasad w nim zawartych a jak tak nie bedzie to mi go na bank odbirzecie.
POZDRAWIAM BKG
Ostatnio zmieniony przez Afromen 2010-03-14, 17:04, w całości zmieniany 7 razy
czesto widuje na serwerze kultura nienaganna pomocny ogarniety i czego wiecej sobie zyczyc pierdolic posty z czasem je nabije moze na serwerze zadko sa czity ale ostatynio spotkalem typa z badboyem ale moim zdaniem to zmieni sie z czasem serwer dobrze prosperuje duzo ludzi na nim gra wiec i zzacznie sie szerzyc lamerstwo i cziterstwo juz gra kilku na wh ci tak zwani z top15 jebany boty napierdalaja na rank tyle ode mnie jak cos pw bless