Przegladsz forum jako Gosc Zarejestruj się
aby otrzymać pełnoprawny dostęp do wszystkich zasobów forum.

Sponsor FFA+BF2 oraz hostingu forum
Sponsor DeathRuna
Sponsor Ventrilo
Aukcje Allegro

Tagi tematu: admina, na, pozytywnie, rozpatrzonebkg

Autor Wiadomość
Bkg 

Platforma: Steam
Wysłany: 2010-03-12, 22:35   (pozytywnie rozpatrzone)Bkg na Admina

siemka gram u was jako . no juz troche u was przegralem lat mam 24 niedlugo 15zl dajcie nr konta :) to przleje mam stema i gram dosyc sporo ;) czekam na odp aha to moj nr gg

2719583

Nick: Bkg ( gram obecnie na . )
Steam ID: 715 STEAM_0:0:19272792
Jak długo grasz w CS'a: od cs 1.0 z przerwami
Jak długo grasz na naszych serwerach: nie mam pojecia ale z tydzien juz napewno i podoba mi sie.
Ile grasz dziennie w CS'a: nie wiem ile gram dokladnie ale troche gram
Znajomość regulaminów: przeczytalem i jest ok :)
Posiadasz mikrofon: tak mam
Doświadczenie: w csa gram od bardzo dawna nie wiem juz ile ale traktuje to jako zabawe czasami mixy czasami zm_mod
Dlaczego ty?: dlaczego ja nie wiem bo chce zeby na waszym serwie byl porzadek i 0 graczy przez ktorych gra nie sprawia przyjemnosci tylko czlowiek sie denerwuje bo jest wyzywany itd itp.

jesli chodzi jeszcze o ten czas to roznie to bywa pracuje na 3zmiany 6/14 14/22 22/6 wiec gram albo przed albo po pracy :) ale jest tez real :) wiec czasami wcale nie gram ale to chyba kazdy normalny czlowiek tak ma :) w weekendy sporo siedze :)

POZDRAWIAM BKG

Do pana na NIE a gdzie sie mam wypowiadac ?? ja chce pilnowac porzadku na serwie i zeby gralo sie wszystkim fajnie a nie pisac na forum zeby mnie poznac mozemy popisac na gadu poza tym liczba postów nie jest obowiazkowa z tego co doczytalem a spamowac nie mam zamiaru to raz bo nie jestem dzieckiem ktore pisze byle co zeby nabic duzo postów wypowiem sie w tematach ktore mnie moga zainteresowac ale jakis nowych a nie starych do ktorych malo kto zaglada :)

Wczoraj u was gralem i zauwazylem wiadomosc ze potrzebujecie adminów no to pytam co mam zrobic odp " zalogowac sie na www.cs-garfild.pl " i tak zrobilem napisalem co mialem

wiec teraz czekam na odp :) a na poznanie sie bedzie chyba czas a czy macie obawy ze uzywal bym Admina nie tak jak mam chyba jest pytanie czy zapoznalem sie z regulaminem odpowiedzialem ze tak wiec musze sie stosowac do zasad w nim zawartych a jak tak nie bedzie to mi go na bank odbirzecie. :)

POZDRAWIAM BKG
Ostatnio zmieniony przez Afromen 2010-03-14, 17:04, w całości zmieniany 7 razy  
Adanos 

Wysłany: 2010-03-12, 22:50   Re: Bkg na Admina

Edytuj 1 post i dostosuj się do tego http://www.cs-garfield.pl/viewtopic.php?t=536
Afromen

Wysłany: 2010-03-12, 23:02   

mysle ze pozytywnie zostanie rozpatrzone twoje podanie
Vasco 

Imię: Norbert
Wysłany: 2010-03-13, 08:40   

Cytat:

Jestem na nie, udziel sie troche na forum.Tylko bez spamu :)
Ostatnio zmieniony przez Adanos 2010-03-13, 09:17, w całości zmieniany 1 raz  
Underworld 

Imię: Krzysiek
Wysłany: 2010-03-13, 10:58   

no dobra jak będzie ogar itp itd i się będzie udzielał na forum to każdy będzie na tak. Gra dużo a na ZM admin jest często potrzebny
Bkg 

Wysłany: 2010-03-13, 13:01   

MALY EDIT U GORY

dzisiaj gralem od 11 do 15(bede grał)
1- puszczanie muzyki przez mikrofon
2- pan Truskawkowy (grozi banami) wyzywa i to bardzo czesto

wiec sadze ze admin powinien tam byc i to szybko :)

PZD BKG
modle sie o sk.
Użytkownik

Ostrzeżeń:
 4/6/7
Wysłany: 2010-03-13, 14:53   

czesto widuje na serwerze kultura nienaganna pomocny ogarniety i czego wiecej sobie zyczyc pierdolic posty z czasem je nabije moze na serwerze zadko sa czity ale ostatynio spotkalem typa z badboyem :O ale moim zdaniem to zmieni sie z czasem serwer dobrze prosperuje duzo ludzi na nim gra wiec i zzacznie sie szerzyc lamerstwo i cziterstwo juz gra kilku na wh ci tak zwani z top15 jebany boty napierdalaja na rank :P tyle ode mnie jak cos pw :ganja: :ganja: :ganja: bless
DrOpS 

Imię: Daniel
Wysłany: 2010-03-13, 15:17   

Chyba jesteś nowy, ale myślę że można dać ci szansę bo to nowy serw.

Dostaniesz admina jak na forum spędzisz 15h tedy pisz do Adanosa.

Wysłany: 2010-03-13, 22:03   

Panowie najpierw zacznijcie grac na zobki!!! Gran praktycznie zawsze co wejde koes wporzo ogarniety i kulturalny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
TOP Lista - Counter Strike