Nick: Chudy
Steam: Oczywiście
Jak długo grasz w CS'a: 3 lata najpierw 1.6 ns potem source teraz cs 1.6 steam
Jak długo grasz na naszych serwerach: 2 miesiące
Ile grasz dziennie w CS'a: 4/5 godzin
Znajomość amxx: około 5%
Znajomość regulaminów: BDB
Posiadasz mikrofon: TAK
Doświadczenie: wystarczające
Składka 15zł:
Dlaczego ty?:
Witam, chciał bym otrzymać u was posadę administratora na serwerze. Uważam że jestem do tego osobą kompetentną gdyż posiadam swój serwer, może nie znam się tak dobrze ale szybko się uczę szybko. Dużo czasu spędzam na waszym serwerze i wiem że gdy nie ma administratora robi się "syf" gracze spamują, bugują oraz nie przestrzegają regulaminu. Również jednym z problemów jest nagminne krzyczenie, puszczani muzyki przez mikrofon co strasznie denerwuje graczy, wiem niby jest /mute ale nie każdy o tym wie . Znam się bardzo dobrze na adminowaniu ponieważ jestem administratorem serwera SA-MP gry GTA SAN ANDREAS to jego forum dla uwiarygodnienia informacji www.PT2010.pl .
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z poważaniem Chudy .
Składkę opłacę 15 ponieważ obecnie jestem bez pieniędzy potrzebuje tylko danych banku i jakim tytułem aha i jaką mam gwarancję że nie zostanę oszukany ?
JimmiD [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-26, 23:55
jesli zapadnie decyzja potwierdzajaca ze mozesz zostac adminem zglos sie do afromena po dane na jakie przelac pieniadze i po dokonaniu wplaty dostaniesz adma innej opcji nie ma a co do tego ze sadzisz ze zostaniesz oszukany to nie masz sie co bac tutaj sami uczciwi ludzie