Wszedzie max 50 inta i koniec. Bo takie botki co graja magiem beda sie srac ze na magu max 50 inta a w innych klasach wiecej. To bedzie po prostu nie sprawiedliwe.
_________________ Czy to Bydgoszcz, czy to Kraków, Legia wstydem dla Polakow. Wisła, Legia jeden pies, kocham tylko KKS
Dobra ale jak cibie trafi kolo z kuszy co ma 100+ inte to od razu padniesz bo zabiera po 500-600 dmg wtedy Ale mowie ze wszedzie dawac max 50 inta i bedzie git a nie 90
_________________ Czy to Bydgoszcz, czy to Kraków, Legia wstydem dla Polakow. Wisła, Legia jeden pies, kocham tylko KKS
Platforma: Steam
Imię: Kamil
Wiek: 14 Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 41 Skąd: masz takie Sh?
Wysłany: 2010-07-31, 17:59
No dobra ale to tylko mag ma kule wiec czemu dla all klas??? ... skoro dla all klas 50 inta to moze dla all klas 50 zreczosci i sily bo np pall bedzie mial za duzo hp a ninja za szybko biegal na jedno wyjdzie ...
Ale zupelnie łatwiej takiego barbe co ma 200 sila czyli ma na start 510 hp da sie szybko zabic. Wystarczy ze walniesz mu z 7 razy z ak w glowe i bedzie lezal (chyba ze ma staffa lub baga) . Ale jak by sie dalo blokade na 50 inta to byla by normalniejsza gra bo praktycznie nikt by w ta inte nie dawal bo by mu sie oplacalo. Chyba ze w palladynie bo za kazde 10 inta jest 1 long jump wiecej.
Wysłany: 2010-08-01, 20:20
MisieK jak jestes takim koksem to walnij 7 ban tak na lajcie ... ty dostaniesz 2 banie i lezysz to jest roznica mag dajmy na to ma 150hp nie wiem ile dokladnie bo dawno nie gralem to pojdzie na 2-3 norm szczaly a ty chcesz zeby w np barbe walnac 7 ban tak na lajcie ..
no jezeli barba gra jakis botek i wali full auto w cb a ty kucniesz przycelujesz i walisz powoli. A jezeli ktos dostanie w glowe to nie ogarnia bo mu sie z lekka ekran przekreca.
Wysłany: 2010-08-01, 20:26
Oczywiscie misiek barba bedzie gral jakis botek ktory ma 200 sily wbij taki lv to jestes pro ... chociaz to nie problem i wgl ja koncze z czyms takim bo to rozmowa na GyGy
Wysłany: 2010-08-04, 09:49
Ale wytlumaczcie mi jedna rzecz ... Chce cie aby mozna bylo max 60 inta dla wszystkich, ale przeciez tylko u maga sa te kule ... To czemu odrazu we wszystkich klasach hmmm???
No to tak:
1. Łowca jak ma 100+ inta to jak trafi w cb z kuszy to zabiera tobie 500-600 dmg
2. Jak barba ma 100+inta to jest nie da sie go zabic jak ma noz z jakiej kolwiek broni ( tylko z noza i z he).
3. Mag to juz wiemy.
4. Jak mamy pala i damy 100+ inta to jak noz na 1 sek wyciagniemy to mamy juz 3 posiski. Nawet one zaladuja sie nam kiedy po strzale z awp szybko zmnieniamy z awp na noz i znowu na awp.
No i to wszystko.
Wysłany: 2010-08-04, 12:30
Ja juz dosc dlugo gram i jeszcze nie widzialem nikogo kto by chodzil z pallem albo barbi z 100inta wiec dla mnie to jest bez sens ... No i co z tego ze lowca walnie 600dmg??? po to ta kusza jest ... lepiej zeby misiek bylo 50-60 dmg nie??? Z kusza wali co jakies 5 sec nie wiem dokladnie , ale przeciez ja latwo ominac PODOBNO wiec w czym problem??? Zeby cie nikt na hita nie wziol i wgl ... Temat byl zalozony bo nie pasowalo wam ze mag z 90 inta to koks i nie ogarniacie a teraz Tobie ju nie pasuje pall lowca i barbi ...
Nieee mi nie pasuje ze pal lowca i barba tylko tobie powiedzialem jak na innych klasach dziala 100+ inta.
Korek: Ale wytlumaczcie mi jedna rzecz ... Chce cie aby mozna bylo max 60 inta dla wszystkich, ale przeciez tylko u maga sa te kule ... To czemu odrazu we wszystkich klasach hmmm???
Wiec ja tobie tylko wytjumaczylem.