No tak wiem o tym, ze te SS`y wrzuca sie do 3h od chwili ich zrobienia, ale komp mi zaczal pierniczyc i siedzialem cala noc i az do teraz zeby go zrobic.
Nie moglem go sformatowac bo utracil bym super wazny projekt i musialem robic wszystko "na krotko", dlatego wiec PROSZE o rozpatrzenie moich SS`ów
Ja sam nie wiem, jakbyśmy zprawdzili to reszta graczy też mogła by miec pretensje. Jak dla mnie nie. Skąd mamy wiedzieć ze naprawde miałeś problem z kompem? \
Napisz do H@ zobaczymy co powie
W wielu przypadkach ssy był wrzucane później i jakoś dostawali ub. SSy czyste, więc ub się należy. Nie wiem gdzie Ty tam wh widzisz. Nawet przerabiane nie sa. Poza tym koleś długo gra i wie kto admin i raczej przy jego obecności by nie czitował, ale wejdzie taki Dubiel, co pogra raz na miesiąc i stwierdzi, że ma wh.
W wielu przypadkach ssy był wrzucane później i jakoś dostawali ub. SSy czyste, więc ub się należy. Nie wiem gdzie Ty tam wh widzisz. Nawet przerabiane nie sa. Poza tym koleś długo gra i wie kto admin i raczej przy jego obecności by nie czitował, ale wejdzie taki Dubiel, co pogra raz na miesiąc i stwierdzi, że ma wh.
a ty jak zawsze swoje. ^^
hey'a gra spowodowała ze zrobiłem ss'y!
A H@ napisał instrukcje jak dodawać i w jakim czasie (a z czasem było chyba lekkie przegięcie)
moim zdaniem tez ub sie nalezy, bywaly przypadki gdzie dluzej wstawiano screeny i przechodzilo. tutaj jeszcze kolega ma problemy z komputere, screeny jak najbardziej czyste. czesto gralem z hey, i nigdy nie zdazylo mu sie oszukiwac. prosze o decyzje h@ w tej sprawie