Nick: Hyzo' Wiek: 15 (ur. 21.04.1995)
Steam: Oczywiście | STEAM_0:1:33944476 | Nick: hyzo1
Jak długo grasz w CS'a: W Counter Strike gram już około 3 lata, w tym oczywiście miałem kilka przerw, zaś ostatnia była najdłuższą z nich wszystkich. Dokładnej daty niestety nie spamiętałem, lecz był to rok 2007, okolice wakacji, stawiam na połowę Czerwca.
Jak długo grasz na naszych serwerach: Na Garfield 4Fun grałem już bardzo, bardzo długo, około rok, zaś po ostatniej przerwie gram dopiero około półtora tygodnia, i jedyną rzeczą, która mnie najbardziej nurtuje, to jest niemalże całkowity brak administracji owego serwera. Rzadko się zdarza, że jakiś z adminów jest online, zaś cheaterów jest ogromna liczba. Szczególnie widać ich rano, lub w godzinach późno-wieczornych, dajmy przykład 25 lipiec 2010 godzina około 00:00 na serwer wchodzi cheater, po chwili serwer pustosieje, lub wszyscy siedzą na spectcie, aby chetaer grał sam. Jak widać na forum mam świeżo założone konto, co spowodowane jest zawodzeniem mojej pamięci. Po ostatniej przerwie nie odwiedzałem forum, miałem format i zapomniałem hasła, przy czym nie ma go "zapamiętanego" w przeglądarce, mimo to, posty nadrabiam.
Ile grasz dziennie w CS'a: Obecnie, kiedy mam wakacje, gram około 5-8 godzin, zdarza się, że dłużej. Najczęściej zaś gram z samego rana, po południu i późniejszym wieczorem, nieraz także cały dzień.
Znajomość amxx: Swoją znajomośc AMX oceniam na około 7/10 lecz to jest kwestia chwilowego przypomnienia, i mogę zasuwać jak należy.
Znajomość regulaminów: Z regulaminami zapoznałem się już na początku mojej kariery na serwerze, iż byłem przekonany, że to na pewno mi się przyda, a zapoznanie się z nimi nic mi nie zaszkodzi. Staram się ich przestrzegać, a do tego pragnę pomagać innym w tej kwestji.
Posiadasz mikrofon: Tak posiadam, mimo, że mój mikrofon jest uszkodzony, planuję w najbliższym czasie zakupić nowy.
Doświadczenie: Byłem administratorem na dawnym serwerze, jakim był Mokrzyska, grało tam około 30 osób, byłem chwalonym, dlatego też dobrym administratorem, co pozwalało mi na długą karierę. Byłem tam adminem od mniejwięcej środka jego istnienia, do końca. Do tego zostałem mianowany na admina na serwerze Rzeźnia War3 tam zaś grało około 20 osób, lecz także byłem chwalony, już rzadziej.
Składka 15zł: Oczywiście, że dam radę płacić, 15 zł/miesiąc to nie jest na tyle ogromna suma, abym nie wyrobił. Tak więc zapewniam, że zgadzam się na owy warunek.
Dlaczego ty?: Myślę, że zdam się na tym stanowisku, iż moje doświadczenie w administracji jest wystarczająco duże, aby sobie z tym poradzić, biegle potrafię obsłużyć AMX. Sądzę, że mogę Was zaskoczyć swoją osobą, jestem nadzwyczajnie wyrozumiały i kreatywny, nie spinam się, lubię się dogadywać z ludźmi. Zważając na mój wiek, jestem zdyscyplinowany, a przede wszystkim kulturalny. Gram dość długo na Waszych serwerach, starając się utrzymywać kontakt z ludźmi. Myślę, iz jestem wystarczająco lubiany, lecz nie to się liczy. Pragnę utrzymywać porządek na serwerze, pilnować tego, aby gracze przestrzegali regulaminu. Dobrym argumentem z mojej strony jest także to, że gram bardzo często i mogę dopilnować serwera w krytycznych sytuacjach, jakimi są chwile z cziterami
Jestem na tak, koleś utrzymuje dobry kontakt z innymi i stara się pomagac mi w ogarnianiu serwera pisząc do mnie na admin chacie, więc ma on do tego zapał, a po jakimś czasie, gdy sobie wszystko przypomni będzie bardzo dobrym adminem. Steam jest, postów na forum widzę 161 ( nie wiem ocb z tym ,,świeżym kontem" , tylko czasem widzę brak kultury, więc jeśli to poprawisz to nie będę miał żadnych zastrzeżeń . POZYTYW !
hmmmm jak zawsze ten wiek mnie nie pokoi. Gram już sporo na garfieldzie i nie znam go. Zapewne gra od nie dawna, ale jak ma kase na admina to można go wziąść na próbe. Wszystko zależy od H@.
ToMekK wiek to nie wszystko, grałem z Tobą kilka razy, możliwe, że mnie nie pamiętasz, bo po ostatniej przerwie nikt mnie nie pamiętał. Mimo to, z której strony nie patrząc, takiego podania jeszcze nie było.
@down: Od tygodnia, bo wróciłem po przerwie Przed przerwą pamiętam stąd tylko info od boga i Naturala
Hmm tak szczerze to myślę,że można mu dać szansę;) Jest inteligentny i koleżeński.... Tylko,że ja gram rok na Garfie i jakoś Cię nie widziałem... Ale od tygodnia widać Cię już coraz częściej,jak nie zawsze hehe;) Jestem na TAK;)
_________________ Czy to Bydgoszcz, czy to Kraków, Legia wstydem dla Polakow. Wisła, Legia jeden pies, kocham tylko KKS
Nie obraż sie ale jestem na nie
1, grasz gdzies tydzien moze na 4 fun wczesniej cie wogole nie bylo widac
2.3 DNI pograles od wcześniejszego podania i myslisz ze to wystarczy ?
3. Posty na forum to nie wszystko posty mozesz sobie nabic w tydzien jak trzeba
4.Pisales w Podaniu ze "Myślę, iz jestem wystarczająco lubiany" ja do ciebie nic nie mam ale skoro grasz tu tydzien czasu lub te dwa to po czym te stwierdzenie ze jestes lubinay ?
na Szacuenk graczy sie pracuje latami a mozna to zepsuc w 1 dzionek
to tyle mialem do powiedzienia
Bezel, nie przeczytałeś dokładnie podania i się udzielasz Napisałem tam, że miałem DŁUGĄ przerwę, bo aż pół roku, gdybym pamiętał pasy, to wszedłbym na tamto konto i byś zobaczył, po przerwie może i gram tydzień, czy dwa. Co do tego, że jestem lubiany stwierdzam po tym, że wiele osób utrzymuje ze mną kontakt na serwerze, a do tego jest pomocny administratorom, nie na darmo mnie tu popierają.
Może i nie czytałem bo sie trzymalełem swoich arumetów Moim zdaniem admina nie powinno się dostawać za samo Podanie, czy poprzez poparcie kolegi z servera mysle ze tu pownnii sie wypowiedzieć moderatorzy forum ,admini danego servera , oraz H@ i nie mówie że oni tego nie robią a nie jak jak Napisał Axel
Ja po samym podaniu dalbym mu admina TAK
Ale bezel on pisze ze ma doswiadczenie i jezeli spelnia wymagania na admina to czemu nie dac mu szansy. Widac chlopak kulturalny nie wchodzi w konflikty przynajmiej ja nie widzialem zeby sie z kims klócil kogos obrazal. A jak juz ktos i jezcze paru powiedzialo admina mozna szybciej stracic niz go dostac.
//No już chociaż przez o mógłbyś napisać
//Blade
Ostatnio zmieniony przez Blade 2010-07-29, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Bezel, nie przeczytałeś dokładnie podania i się udzielasz Napisałem tam, że miałem DŁUGĄ przerwę, bo aż pół roku, gdybym pamiętał pasy, to wszedłbym na tamto konto i byś zobaczył, po przerwie może i gram tydzień, czy dwa. Co do tego, że jestem lubiany stwierdzam po tym, że wiele osób utrzymuje ze mną kontakt na serwerze, a do tego jest pomocny administratorom, nie na darmo mnie tu popierają.
A tyy po co się udzielasz co post? Kazałem ci cierpliwie czekać!!