Nick: A-Gonic # DOLCIO
Data i czas zdarzenia: Wtorek ok.19
Mapa: de_dust2002
opis sytuacji:Dostałem perma za reklame bo przez przypadek nacisnąlem klawisz i sama wyskoczyła na sayu
Admin:Nie pamiętam
SteamID: STEAM_0:0:28946487
PROSZĘ O UNBANA
Jak to afromen powiedział od którego dostałem bana za taką reklamę: "sa jakies zasady i trzeba je przestrzegac". Unbana mi nie dał więc tobie też się nie należy!
Jeśli dał Tobie bana Electro, to źle zrobił. Jeżeli ten bind był z serwera CsTrums to powinien dostac unbana, gdyż serwer ten ustawia bind na capslocku z reklamą, ja daję kicka z powodem usunięcia bindu. I to też jest przekaz do innych adminów, aby za CsTrums nie banowac !
Jak nie banować? Przecież to jest nasz konkurent i jak ludzie nie chcą mieć banów na innych serwerach to niech omijają tą sieć, bo takie coś jest żenujące.JAk ktoś naciśnie raz binda i przeprosi za niego no to bez bana.Jak 2 lub więcej razy taki typowy spam no to banicja.Co do tematu to był przypadek, bo nie wiedziałeś może o tym, więc bana ci zdejmę lecz jak się to powtórzy no to od tygodnia do perma ban.Na reszcie sieci tak samo dostaniesz, ale zazwyczaj perma wyłapiesz.
dobrze Adanos mowisz do czego to by doszlo jak by kazdy tak sie tlumaczyl ze przez przypadek mu wyskoczyl ten bind , jestem za tym zeby te osoby banowac raz reklama oki upomnienie 2 raz perm !!!