Platforma: Steam
Imię: Szymon Karma: 5 Wiek: 18 Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 201 Skąd: Stolica
Wysłany: 2010-06-28, 10:59 Podanie RaMbOt
*Ile czasu dziennie spędzasz na forum?:Z racji tego że pracuje przy komputerze to jakieś 8-10 godzin dziennie w Niedziele potrafię siedzieć i cały dzień nie licząc godzinki w Kościele
*Doświadczenie moderowania:Tak posiadam
*Ile masz lat?:18
*Dlaczego właśnie Ty?:Po pierwsze lubię pomagać ludziom po drugie dużo czasu spędzam na forum i zawsze mogę komuś pomóc w razie problemów, po trzecie to najlepszy serwer cs na świecie i posiadanie moda to zaszczyt *Co zmieniłbyś gdyby została Ci powierzona funkcja moderatora: Na pewno postarał bym się aby reszta użytkowników przestrzegała regulamin forum oraz poprawnej pisowni języka Polskiego bo jak patrzę to niektórzy mają z tym problem, poza tym nie zmieniał bym nić bo forum trzyma dobry poziom
*Coś o sobie:Mam 18 lat mieszkam w Stolicy, bardzo dobrze znam się na sprzęcie komputerowym oraz innych rzeczach związanych z elektroniką. Od pewnego czasu zaczynam zabawę z Adobe Photoshop więc czekajcie może neidługo wypuszczę jakieś swoje prace
Imię: Szymon Karma: 5 Wiek: 18 Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 201 Skąd: Stolica
Wysłany: 2010-06-28, 11:09
Forum Counter Strike 1.6
Co mam w nim do zmienienia, pisanie postów nie na temat bądź bez sensu nie powinno mieć miejsca bytu na tak dobrym forum, gdy ktoś ma problem z cs'em bądź sprzętem komputerowym chętnie udzielę mu pomocy gdyż znam się na tym doskonale
Imię: Daniel Karma: 37 Wiek: 15 Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 1276 Skąd: z tego forum
Wysłany: 2010-06-28, 11:21
nie chodzi o to Moderator musi dodać coś w swoim dziale rozwinąć go żeby cieszył się zainteresowaniem. Moderator nie ma moda tylko by zamykać tematy usuwać i dawać warny.
Platforma: NonSteam
Imię: Adam Karma: 38 Wiek: 15 Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 152 Skąd: masz na te dżinsy?
Wysłany: 2010-06-28, 21:37
Wh0 kiLLed mE?! napisał/a:
rambot, wykonaj dla mnie projekt koszulki xd
na tak przyda sie
Takie rzeczy na PW -_- czlowieku ogarnij, a nie spamujesz bez przerwy !
A co do Rambota to bede na TAK, poniewaz psize madre posty, nie spamuje (dlatego 77 postow, ale to nienajwazniejsze, bo inni czesto spamuja), umie pomoc, jeszcze raz TAK !